Auktorisointikoulutus

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I ja II 

Auktorisoidulta henkilöstöpalveluyritykseltä edellytetään, että vähintään yksi yrityksen työsuhdeasioista vastaava henkilö osallistuu kaksipäiväiseen auktorisointikoulutukseen (Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I ja II) ja läpäisee koulutukseen liittyvän testin.

Koulutus tulee olla suoritettu puolen vuoden sisällä auktorisoinnin saamisesta.

Tulevat koulutukset:

17.5.2018 klo 9.00-16.00 (aamukahvi alk. 8.45)
Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I, Turku 
Ilmoittaudu tästä.

24.5.2018 klo 9.00-16.00 (aamukahvi alk. 8.45)
Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä II, Turku
Ilmoittaudu tästä.


Koulutuspäivien ohjelmat

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I: katso ohjelma tästä!

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä II: katso ohjelma tästä!

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä, jatkokurssi: katso ohjelma tästä!

Koulutuspäiviä ei tarvitse käydä järjestyksessä, eli mikäli aikatauluusi sopii paremmin, voit halutessasi osallistua II-päivään ensin.

Osallistumismaksu

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäivä I ja II -koulutusten osallistumismaksu on auktorisoiduille tai auktorisointia hakeneille yrityksille, sekä muille HPL:n jäsenille 120 €/hlö (+alv) per koulutuspäivä. Muille henkilöstöpalvelualan yrityksille osallistumismaksu on 400 €/hlö (+alv) per koulutuspäivä. 

Henkilöstöpalvelualan työsuhdepäiväivän jatkokurssi koostuu kahdesta osuudesta (ks. tarkemmin ohjelmasta). Voit osallistua joko toiseen, tai molempiin osuuksiin. Molempiin osuuksiin kuuluu lounas. Osallistumismaksu auktorisoiduille yrityksille ja muille HPL:n jäsenille on 100 €/hlö/osuus (+alv) tai 120 €/hlö/koko päivä (+alv). Muille henkilöstöpalvelualan yrityksille osallistumismaksu on 200 €/hlö/osuus (+alv) tai 400 €/hlö/koko päivä (+alv).

Osallistumismaksu sisältää jaettavan materiaalin sekä aamukahvin, lounaan ja iltapäiväkahvin.

Ilmoittauminen koulutuksiin

Koulutuksiin ilmoittaudutaan kunkin koulutuksen perässä olevalla sähköisellä ilmoittautumislomakkeella. Ilmoittautuminen koulutuksiin on sitova. Mikäli koulutukseen ei tule riittävästi ilmoittautumisia, koulutus perutaan ja ilmoittautuneet pyritään ohjaamaan toisiin koulutuspäiviin.