”Asiakastyytyväisyys on meillä ensisijaisen tärkeää”

perjantai 28.10.2016

Soluta Henkilöstöratkaisut on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys. Auktorisointi kertoo siitä, että yritys toimii alan yhteisten pelisääntöjen mukaan kunnioittaen myös alan muita toimijoita.

Soluta Henkilöstöratkaisut tarjoaa räätälöityjä rekrytointi- ja henkilöstövuokrauspalveluja Pirkanmaan alueella. Palvelun tarkoituksena on tehostaa yrityksen liiketoimintaa oikeiden henkilövalintojen avulla. 

Asiakastyytyväisyys on Soluta Henkilöstöratkaisuissa ensisijaisen tärkeää.

– Asiakkaita ja tarpeita on hyvinkin erilaisia, joten meidän ammattitaitoamme mitataan päivittäin sillä kuinka kykenemme tunnistamaan asiakkaan tarpeet ja vastaamaan niihin yksilöllisesti. Palvelumme on avointa ja silmiin asti tarttuvan hymyn uskomme kielivän aidosta ilosta palvella asiakkaitamme, Solutan henkilöstökonsultti Anne Koreila sanoo.

Yrityksen ja työntekijän arvot on kohdattava

Henkilöstövuokraus on helppo ja turvallinen tapa työllistää työntekijä Solutan kautta määräajaksi. Useimmiten kyseessä on jokin projekti tai mahdollisesti sijaisuus. Rekrytointipalvelu on järkevintä silloin kun haetaan tietyntyyppistä osaamista ja henkilöä. 

On tärkeää että yrityksen ja työntekijän arvot kohtaavat. 

– Meidän ydinliiketoimintaamme on varmistaa, että tämä toteutuu ja että työnantaja löytää itselleen parhaan mahdollisen tekijän hakijoiden joukosta. Yhtä tärkeää meille on, että työntekijä löytää juuri itselleen sopivimman työpaikan. Kun kaksi asiaa kohtaa ja molemmat ovat löytäneet toisensa, olemme onnistuneet. 

Soluta toimii erityisesti rakentamisen, taloushallinnon, logistiikan, myynnin ja markkinoinnin sekä teollisuuden aloilla.

Työntekijöiden asenne ja motivaatio kohdallaan

– Me etsimme motivoituneita tekijöitä, joilla on hyvä asenne työntekoa kohtaan. 

Koreilan mukaan Solutan kautta työllistyvillä tekijöillä on yksi yhteinen piirre, asenne ja motivaatio ovat kohdallaan. 

– Meidän etsimillä tekijöillä on halu työllistyä ja he tekevät sen mitä lupaavat. Meidän työssämme kaikki perustuu luottamukseen, me luotamme siihen että työntekijämme antavat parhaan työpanoksensa asiakkaallamme. 

Auktorisointi on tärkeä asia

Soluta Henkilöstöratkaisut on auktorisoitu henkilöstöpalveluyritys.

– Auktorisointi on meille äärettömän tärkeä asia. Se kertoo siitä, että toimimme alan yhteisten pelisääntöjen mukaan kunnioittaen myös alan muita toimijoita. Meidän toimintamme perustuu täysin luottamukseen, niin yhteistyökumppaneiden kuin työntekijöidenkin suhteen. Me teemme tätä työtä sydämellä ja haluamme taata luottamuksellisen ja joustavan palvelun.

Hyvä tekemisen meininki

Solutan vahvuuksina ovat pienen toimijan edut.

– Emme koskaan tingi ihmisläheisestä ja joustavasta palvelusta. Voimme ylpeinä seistä työntekijöidemme takana, huipputyyppejä jokainen. 

Myös työhyvinvointi on Solutan toiminnassa ensisijaisen tärkeässä roolissa. 

– Kun työntekijämme voivat hyvin, heidän työpanoksensa asiakkaalla on parasta mahdollista. Rohkaisemme asiakkaitamme ja työntekijöitämme avoimeen kanssakäymiseen. Meillä on hyvä tekemisen meininki ja siitä olemme saaneet paljon kiitosta. 

Lähivuosien haasteina on Tampereella hurjasti lisääntyneen rakentamisen myötä ammattitaitoisten rakennusalan työntekijöiden löytäminen. 

– Mieluusti käärimme hihat ja tartumme haasteita sarvista! 

Lue lisää Soluta Henkilöstöratkaisut Oy:n kotisivuilta >>
 

Auktorisoidut henkilöstöpalveluyritykset esittäytyvät >>

« Takaisin